zaterdag 16 oktober 2010

Op Koolaburra jacht

De titel 'Koolaburra jacht' haalt misschien de ergste gedachtes in je naar boven.Vrees het minste want vandaag ben ik alleen op zoek geweest naar leuke winterschoenen. Ik had twee keuzes: achter mijn laptopje online shoppen of op mijn fiets even lekker de stad in.
Frisse buitenlucht kon ik wel gebruiken en mijn witte fiets stond al zó lang ongebruikt in het rek dat ik me moest gaan schamen. In ’s-Hertogenbosch heb je, zoals bekend, veel goede schoenenzaken. Daarom ga ik voor nieuwe aanwinsten hier graag even kijken. Je ziet hier vaak schoenen die zo hip en nieuw zijn dat je ze in de modesteden nog niet ziet. Ik kwam een merk schoenen tegen dat binnen de BENELUX alleen in ’s-Hertogenbosch verkrijgbaar is. Deze schatjes zijn de kindjes van Minnetonka en Ugg. Ze deden mijn hart alleen een stuk harder kloppen! Wil je weten welke schoenen ik hier tegen kwam? Klik op verder!Ugg heeft de halve wereld, maar mijn hart nooit veroverd. Ik heb ze zeker wel eens aangehad en ze zaten verrukkelijk. Maar de enige overweging die ik wilde maken was voor de wintersport. Minnetonka’s daarin tegen hadden me sneller overtuigd. Hetgeen wat mij tegenhield was dat zelfs mensen in kleine dorpen er al massaal mee liepen. Niet denigrerend bedoeld, maar meestal als de mode binnen kleine dorpen werkt. Is de trend aan het eind van zijn levensloop. Geen Uggs of Minnetonka dus. Maar uiteindelijk hebben o.a. de Ballin’s mij gelukkig gemaakt, hier lees je meer over op het blog 'Plassenstampers' van mij.

Het gaat eigenlijk tegen mijn hiervoor besproken natuur in. Maar ik heb de nieuwe ‘MinnUggtonka’ gevonden. Ik ga het met jullie delen! Als jullie beloven deze niet ook massaal te kopen;). Ik kwam namelijk de Koolaburra tegen. Koolaburra heeft heel slim de trend overgenomen van Ugg op een stijlvolle manier. Klakkeloos kopiëren is er namelijk niet bij. Het model van Koolaburra is vrouwelijker door de zool die lager afloopt en de wreef die nauwer aansluit. Iets anders zijn de accessoires die aan de Koolaburra zitten. Ze zijn verkrijgbaar met stoere banden met gedrukte vierkante studs of met minnetonka sliertjes.
Deze modellen heb ik aangehad maar op de website http://www.koolaburra.nl/ hebben ze er nog meer.

Voor deze winter dus weer nieuwe ronde en nieuwe kansen. De Koolaburra zijn beperkt verkrijgbaar en hierdoor extra leuk!

Fashion Heaven's angel
Kijk voor leuke beautyreviews ook eens op: http://www.prettybeautyland.blogspot.com/

7 opmerkingen:

 1. leuk bedacht, maar ik hield al niet van uggs dus dit word m nie voor mij!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Uggs zijn wel leukk! en koolaburra nog leuker!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waar komen deze vandaan ? Ik wil ze misschien in mijn plaats van uggs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die met bontlaag en sliertjes vind ik de leukste

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die lindsey lohan draagt zijn leuk!! Zitten ze zo als de uggs?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jennifer en Sjors21 oktober 2010 om 15:16

  Is deze winkel in Utrecht toevallig? Die idianenlook zijn inderdaad leuk, als ze net als uggs zitten zijn ze geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat kosten ze, voor ugg prijs hopelijk wel kwaliteit

  BeantwoordenVerwijderen