zondag 31 oktober 2010

Nieuwe poppige jurkjes binnen!

Cadeautjes krijgen is altijd leuk. Het was dan wel 8 dagen na mijn verjaardag, maar gek genoeg waren ze niet hiervoor bedoeld. Vivi Clothes had me een mooi pakketje toegestuurd voor Fashion Heaven. De webshop Vivi Clothes wordt gekenmerkt door de aziatische smaak van kleding en accessoires. De items zijn helemaal volgens de mode uit China, Japan en andere grote oosterse landen. De oosterse damesmode wordt gekenmerkt door de vrolijke en zachte kleurtjes, lieve strikjes en poppige franjes. Ontzettend romantisch! Maar niet te vergeten is hun stijl heerlijk eigenzinnig. Gewaagd is welkom.

Lezen wat er in mijn pakketje zat? Klik hieronder op 'Meer lezen'.

Na een dag bij de Ikea voor mijn inrichting geshopt te hebben, vermoeid van het sjouwen. Was dat pakketje in mijn postvak een hele leuke binnenkomer. Op de foto zie je de twee jurkjes die ik heb gekregen. Het zachte bloemenjurkje en het lieve kanten taartjurkje heb ik mijn kast al ingewijd. Komende dagen ga ik ze dragen en leuk combineren. Volgende week lees je alles over deze leuke jurkjes van Vivi Clothes die ik ga dragen! Hoe ga ik ze combineren en wat vond mijn omgeving ervan? Lees het. Volg Fashion Heaven dus op Twitter of Blogger en kijk iedere dag even voor nieuwe trends en fashionreviews.

We'll keep in touch,

Fashion Heaven's angel

2 opmerkingen: