zaterdag 9 oktober 2010

Fashion trends 2010/2011


De hoop op nazomer hebben we inmiddels allemaal wel opgegeven. Ook ik heb eraan toegegeven en ik heb mijn warme jurkjes, blazers, maillots en truien weer tevoorschijn gehaald. Mijn haast ongedragen nieuwe zomerjurkjes en broekpakjes worden zelfs gestraft voor het weer, ze moeten ruilen van plek met mijn warme wintercollectie. Voor deze stoffige collectie is het weer tijd om hem aan te vullen met nieuwe items. En gelukkig ligt inmiddels de wintercollectie al aan de horizon.

Vorige winter was het ijzig en koud en voor komende winter wordt niet veel beters voorspeld. Gelukkig zijn dit jaar de lagen weer in. Wat betekent dat we ons lekker mogen inpakken en gerust 3 vesten mogen aantrekken. Gelukkig! Nepbont is nog niet uit. Het liefste zien we die om onze enkels maar als stoer vestje kan dit ook. Een vriendin van mij die handig is met naaien heeft een oude bontjas omgetoverd tot een stoer bontjack. Dus heb je van je oma nog oude bontjassen? Vraag aan de naaiturk of hij er iets leuk van kan maken voor je! Kost relatief weinig en je maakt de bontjas weer bruikbaar.

De 60’s ladylike komt deze winter weer terug voor de dames. Dit betekent dat onze vrouwlijke vormen weer naar voren mogen komen. Jurkjes die hip-hugging zijn helpen bij het accentueren van je vormen. Naast de 60’s zien we ook de 70’s, deze worden ingevuld met brede pijpen broeken, zachte blouses en taille broeken en rokken.

Mijn absolute favoriet die gelukkig na de zomer mag blijven: de military look! De jasjes met chique gouden knopen die het idee geven dat je ieder moment een broche opgespeld krijgt. Daarnaast mogen ook grote stoere leger laarzen. Deze laarzen heb ik, gelukkig, bij de Bijenkorf al gespot met een mooie hak eronder die meer aansluit bij de 60’s trend: vrouwelijk.

Mijn favoriet is de militarylook trend maar welke trend spreekt jou het meeste aan? Daar ben ik benieuwd naar. Plaats het hieronder!


Keep in touch!

Fashion Heaven's engel


Gespot: kijk voor beautytips ook eens op: www.prettybeautyland.blogspot.com

3 opmerkingen: