dinsdag 12 oktober 2010

Fashion meets beauty 


Ik vind het een eer om jullie voor te mogen stellen aan de biologische moeder van deze website. Zij is namelijk indirect verantwoordelijk voor het bestaan van Fashion Heaven. Ik heb het over Patty Beekwilder van www.PrettyBeautyland.blogspot.com, zij is de deskundige van de Beautyblogs en doet dit met ontzettend veel hartstocht. Na lange tijd trouw iedere dag te gepubliceerd te hebben over zelf getestte beauty producten is er vraag ontstaan naar fashion. Zij is beslist een van mijn triggers geweest voor het beheren van deze website. Daarom verdient www.PrettyBeautyland.blogspot.com ook absoluut even een bezoekje!

Verder lezen? Dat kan!

Na lange tijd trouw iedere dag te gepubliceerd te hebben over zelf getestte beauty producten is er vraag ontstaan naar fashion. Iedere dag is er gepubliceerd over cosmetica producten van merken als Chanel, Lush, Sephora en La Roche-Posay. Nu breiden we uit en zijn er twee blogs: een gericht op beauty en een gericht op fashion.

Komende weken? Dan gaan Patty en ik de straat op voor jullie en filmpjes maken om meningen op straat te vragen over de producten. Ik ga op zoek naar goede maillots, panty's en leggings voor deze winter en houd de nieuwste fashion trends voor jullie bij. Patty gaat verder met de leukste cosmeticaproducten testen en houdt jullie hier op haar website van op de hoogte.
Je kunt ons op blogger en op Twitter volgen, zo zien jullie wanneer er gepost wordt en sturen wij jou de trends door!

We keep in touch!

Patty & Dominique

Geen opmerkingen:

Een reactie posten