vrijdag 22 oktober 2010

Fashion Heaven test de Koolaburra!

Ik wil jullie graag voorstellen aan een nieuwe liefde in mijn schoenenkast: Haley. Sinds vandaag ben ik namelijk de gelukkige eigenaar van een prachtig paar Koolaburra's! De laarzen waar ik in een eerder blog al over vertelde. Bij meerdere lezers ontstonden er vragen bij mijn artikel over Koolaburra's. Jullie waren namelijk benieuwd of ze wel lekker liepen, warm genoeg waren en waar ik ze had gezien. Ik heb ze op de enige mogelijke verkoop plek in de Benelux gevonden namelijk in Den Bosch bij de La Porta. Komende week ga ik haar testen en ik laat jullie dan op Fashion Heaven weten hoe het is bevallen. Mijn ervaring ondersteund met veel leuke foto's! Dus houd ons iedere dag in de gaten!

 We'll keep in touch,

Fashion Heaven's angel


Kijk voor beautyreviews eens op www.prettybeautyland.blogspot.com

2 opmerkingen: