vrijdag 29 oktober 2010

Een snoepje op mijn stoep

Het is altijd leuk om pakketjes te krijgen. Ik denk dat er weinig mensen zijn die dat niet vinden. Vanmorgen was het raak: een pakketje zat op de trap op mij te wachten. Tussen de hoop onopengemaakte post en reclamefolder. Met grote letters zag ik http://www.tassenfetish.nl/ staan. En ik herinnerde het me weer, dat leuke tasje van die tassenwebshop! Door alle drukte heen was ik dit helemaal vergeten en even nam ik een moment voor mezelf. Zo'n moment als douchen. Niemand om je heen, genieten en je eigen ding doen. Zo ging dit dus ook. Ik ging rustig even op mijn bank zitten en druk op zoek naar de opening van de doos. Het kostte wat werk maar gelukkig hielp het appelmesje mij een handje. De doos ging open en ik ontdekte een mooi paars in papier gewikkeld pakketje. Het pakketje rolde in mijn handen open als een suhi rolletje. De tas is gevlochten met zwart imitatieleder in de vorm van een ovaal hartje. Ze draagt de naam Deloya. Het is een ontzettend schattig ding dat je doet smelten als je haar ziet. Of ze bevalt? Tot nu toe zeker. Deze week ga ik haar mee op pad nemen.. winkelen, met de trein en naar school. Houd Fashion Heaven in de gaten, volgende week volgt er de uitslag samen met eigen foto's!

We'll keep in touch,

Fashion Heaven's angel

1 opmerking:

  1. Leuke site is dat! Ik heb al even gekeken naar jouw tas.. Inderdaad een SNOEPJE!!

    BeantwoordenVerwijderen