zaterdag 23 oktober 2010

Een leer momentje van Bjorn Borg

Met sporten droeg ik vaak een Bjorn borg broekje en meestal ook nog een BB boxer. Voor mijn sportspullen ging ik nog wel eens naar de Bjorn. Verder voor niks, want voor mijn gevoel was BB ook alleen daarvoor bestemd. Tot ik laatst verbaasd voorbij de Bjorn Borg zaak in 's-Hertogenbosch liep. De etalage stond vol leuke items en binnen zag ik jawel schoenen! En nog leuke schoenen ook! Door het sportieve beeld dat ik had van Bjorn heb ik me er eigenlijk altijd voor af gesloten. Dom dus achteraf, bedrogen door het vooroordeel. Maar ik heb mijn eye-opener voor jullie gepast en vastgelegd. Verder lezen waardoor ik verrast ben? Klik dan hieronder op 'Meer lezen'!
Achterin de winkel hangt de muur vol met opvallende schoenen. Opvallend voor een merk als Bjorn Borg. Ze hebben nog wel wat sportiefs, maar meer berg wandelen sportief. Ik pak een midden-kuit hoog paar gemaakt van suede met een dikke bontlaag om de enkels heen. Opvallend is de stevige zool, niet kapot te krijgen als het aan mijn tere handjes zo ligt.

Een ander erg leuk paar is een suede kuit hoog paar die je bovenaan kunt omslaan. Ik probeer het en tover een lief en zacht laagje nepbont tevoorschijn. Ze staan me, het is dat ik het zelf zeg, erg leuk. Ze voelen ontzettend stevig en warm aan m'n voeten. Deze schoenen zijn zeker voor alles in. Wandelen, naar werk en winkelen. Ze maken mijn voeten niet lomp, eerder aaibaar met dat mooie nepbont zo.

Een leuke meevaller voor de studenten onder ons is de zachte prijs. BB laarzen koop je namelijk al vanaf 90 euro! De schatjes die ik heb vastgelegd zijn rond de 150 euro. Dus, op zoek naar laarzen met een goede prijs/kwaliteit verhouding.. zit je bij de Bjorn Borg helemaal goed.


Fashion Heaven's angel


Kijk voor beautyreviews ook eens op www.PrettyBeautyland.blogspot.com!

1 opmerking:

  1. Die bovenste laarzen gaan als warme broodjes. Ik zie er alleen niemand in lopen, behalve mijn kleine zusje :S

    BeantwoordenVerwijderen