donderdag 21 oktober 2010

Fashionitem: je blote lichaam

We kennen het allemaal wel. Dat ene leuke shirtje waarbij je die lelijke huidskleurige BH aan moet, omdat je je ondergoed niet zichtbaar wil hebben. Je wilt niet dat mensen op straat kunnen vertellen dat jij een paarse BH draagt met van dat leuke kant. Daarom hebben wij altijd geprobeerd om ons ondergoed zo onzichtbaar mogelijk te houden. Maar volgens de nieuwste mode hoeft dit niet langer. Wil je weten over welke trends dit gaat? Klik dan hieronder op 'Meer lezen'.


De trend doorschijnend is weer terug. Vorige jaar zagen we hem namelijk ook op de catwalk en bij veel celebs op de rode loper. Maar Jil Sander brengt het deze winter terug. Haar lijn genaamd Ready to wear bezit veel basic comfi items maar we zagen een paar uitspringers. De uitspringers waren opvallend bloot. Bij deze lijn laat Jil Sander doorschijnen dat af en toe sexy en classy best mag. We zien tussen alle nette rokken en jurken ineens een jurk waar de onderste laag te veel moeite leek om af te maken. Bij alle nette blousjes gecombineerd met een zakelijke en vrouwlijke broek knalt er ineens een doorschijnend bloesje door. Dit exemplaar is dol op onze paarse BH met kant.

De winter is dol op breisels. Deze staan namelijk garant voor warmte. Maar de grote wollen breisels verliezen hun functie. Ze mogen deze winter namelijk zo grof en groot gehaakt worden dat je trui windsnelheden kan gaan meten. Het liefste een grote gebreide trui, lekker doorschijnend, met een mooi Bh'tje. Je ondergoed mag dus duidelijk gezien worden. Je bikini afgelopen zomer niet veel kunnen dragen vanwege het weer? Haal hem weer uit de kast en combineer hem leuk met je topje. Deze trend je toch wat te heftig? Dan zou ik kiezen voor een lange mouwen shirt dat minimaal doorschijnt. Je vriendje moet kunnen vertellen welke Bh je draagt maar verder niemand. Of een andere optie, lees even verder in mijn blogs en misschien zie je wat meer gepast voor jou. En dan nog maar eens beslissen, waar doe ik deze winter aan mee.. en hoe geef ik hier mijn eigen draai aan.

We'll keep in touch!

Fashion Heaven's angelKijk voor de leukste beautyreviews ook eens op onze beautyblog!

1 opmerking: